CaramelCaramel
2003-ban indult el a Megasztár produkció, amely milliókat szegezett a tévé. képernyők elé. A második szériában tűnt fel Molnár Ferenc Caramel, aki már az elődöntő során felejthetetlen produkciót mutatott be, így bekerült az ország legjobb tizenkét hangja közé. Három hónapon keresztül olyan zenei élményt adott a nézőknek, amelyek méltán tették őt a sorozat végén megasztárrá.

Molnár Ferenc Caramel 1982-ben született Szolnokon, de első 16 és fél évét Törökszentmiklóson töltötte édesanyja, nevelőapja és három testvére mellett. Egyik öccse elvesztése jelentős változást hozott az életében, ezért úgy döntött, saját életet kezd élni. A kezdetek azonban nem mentek gördülékenyen, hiszen csak fizikai munkát kapott. Azokban az időkben vette meg első használt gitárját, és már komolyabban kezdett foglalkozni a zenével. Később egy számítógépet is sikerült beszereznie, amellyel már le is jegyezhette saját dalait.
A Megasztárban hallott daloknak is köszönheti széles rajongótáborát, hiszen egyaránt hallgatja őt a fiatalabb és az idősebb korosztály. Sikerének másik oka Caramel közvetlensége, őszintesége és dalainak tisztasága. Caramel számára a Megasztár szólólemezt és egy szerelmet hozott: a szintén a tehetségkutató műsorban szereplő Bartók Esztivel azóta is boldogan élik együtt életüket; Nyugalomterápia című szólólemeze pedig több hétig a Mahasz lista élén szerepelt.

 
 
 

 

HONLAP


FOTÓK


Caramel

Forrás: dalok.hu/caramel

VIDEÓ


FELVÉTELEK